Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bäst flicka kommer ifrån Afrin!


Till: ROLIN HASO!

Min mamma kastade min navelsträng på Olivträd
rinner kärleks Afrin i min artär och pulsåder!
Sedan period har jag älskat mitt hjärta eftersom det är bra marken för oliver att växa i!
Det nämns i Zarathustra kurdiska(Zerde?t) information, men både Irak och Turkiet säger: Zarathustra är för oss,
Det betyder vi har så högre etiken mellan alla, när du vill andra bli som sitt folk!.
Vet du att Noah har gett världen en grön oliv, symbol för fri...
Så! jag knöt an världen med min navelsträng, olivträd, Afrin och min kärlek!
Idag, jag lidar mycket av vad som händer i Afrin?.
Den här världen är idag såhär!

Till ROLIN HASO!
En bäst flicka kommer ifrån Afrin!

Grönsaker i olika länder är inte samma smaker! Men har samma bild.
Vänskap är samt!
Även, bilavgas driver inte samma gas!
Också, kärlek har skillnad mellan länder! Till exempel! Kan man säga till andra man i Kurdistan jag älskar dig! Men det kan man inte säga hur som helst i Sverige!
Kvinnor påverkas med sina länders natur! men alla naturen är vacker och har sin skönhet...
Jag kom ihåg i mitt land, en flicka vars namn betyder Skönhet...
Men alla har ett mål i det här livet...
Vi vaggar oss mål för att vinna oavsett om!
Det livet är skönhet med bra person som dig...




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-12-25 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro