Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skelögd

Den här mannen är rikast i världen
All saker blir två med honom
Himlen, golvet, naturen, människorna, flickorna med mera...
Han har tjugo fingrarna
Han kan se sina axlar, buk, händer, ben och fötter
Bara hans ögon är samma..
Han har två fruar enligtislamiskt sätt, men han är inte troende utan en nihilist
Och allting är bra här
Antingen att han är guden eller en galen som resar i vacker sin omedveten
Eller är som polisen som har en hård fängelse...
Inte finns det här eller det där utan den mannen är bara skelögd.




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-07-21 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro