Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlakroppar

Det är dags att vakna
att ställa sig upp
och inse att tiden
äter upp nuet
och skänker resterna
till morgondagen

Allting är alltid i rörelse
är aldrig stilla
vi är himlakroppar
som simmar
i det stora havet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-22 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP