Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tappade min kristall jag van juli 2006 i Las Vegas


En smärta inte många kan förstå

Mina tårar
Fyller ett skrik inom mig.

Mina tankar
vill bara vrida tiden tillbaka.

Min smärta är ett eko
som inte många kan förstå.

Sönder
går inte laga
tillbaka till brutna tankar.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 19:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring...kram
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson