Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdå solen

ett tåg kommer in på södra stationen
stationen där jag kysst så många pojkar
det kan inte bara vara jag som dör varje gång kyrkklockorna ringer?
allt detta snack om hjärta och själ kan gå och dö
för inom mig finns bara blod, nerver och stål




Fri vers av trött
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött