Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren står öppen

så att det är bara för dig att kliva in, kärleken min
Du som är så fakkin fin
Du som är som en levande vitamin som alltid smittar
av dig till alla med ditt underbara leende
Du som alltid är lika god och söt som ett väl lagrat vin
Frågan är nu bara vilken tid du behagar att titta in
För klockan tre måste jag bara gå och träna
Gå och lida pin
Svettas till den milda grad
Men vad gör man inte för att kroppen ens ska komma
in i trim
Komma in i spinn
Bli lika vacker och fin som älsklingen sin
Så det gäller att ligga i
Ta i för kung och fosterland i hopp om att bli lite lycklig
För fri ifrån sin älskade vill man ju inte bli
Så därför står dörren öppen i väntan på
sitt lilla honungsbi...

Ken Cassel
24/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 13:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint med en öppen dörr...det känns gott...
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel