Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gripa


Vi måste gripa John Petrucci.

Enligt min son måste vi gripa.

John Petrucci.

För att han är kriminellt bra.

På gitarr.

Vi måste sätta honom i häktet.

Innan andra upptäcker honom.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2017-11-24 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP