Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan



Kroppen längtar

efter dina blickar

dina händer

ditt leende

DIN kropp

Lyssnar på din röst

ditt prat om allt

utom längtan

utom kärlek

du hör mig tystna

flykten blir min

rädsla är också en känsla

tyvärr är den störst







Fri vers av Spik
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-25 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är nog vanligt
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik