Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik i dess vagga

Spegeln i den rakbladsvassa ytan
Spelade på mina strängar
Upp flöt toner av varma sorgsna morgnar
Toner med ett livs samlade verk




Fri vers av Hopplös själ
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-26 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRAVO
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ