Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åsikten av Den bild och texten var som Antologi bidrag 2017 men inloggning svårigheter hindrade mig att göra det.... Tyvärrrrr...


561.SORRY...

Vriden flexibilitet i en färgglad mönstrad klänning...
Skönhet...hur majestätisk DU ÄR i din Lugna stilhet!
Färgen på ditt skinn och soliga ögon är relaterade
till färgen på mina ögon.Vi tittar på varandra och
DIN blick känns förståligare av mig än min egen .
Jag skulle vilja höra DIN åsikt...
och skillnaden I formen och i språktecken är inte ett faktum
att Du inte har samma åsikt om homo sapiens som har etablerat sig fast.
...REDAN ..."före dig "...med DEN!

Våra instinkter är så lika att ditt namn som tillhör bara
Dig ändrar plats. Och DEN är passande till mänskliga vanor!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-26 20:25



Bookmark and Share


  petter rost
Vilken sagolik beskrivning av en – orm:
"Vriden flexibilitet i en färgglad mönstrad klänning..." och vilken närgående, inlevelsefull beskrivning av en individ bland dessa – närmare en orm har jag aldrig sett någon komma. Men detta närseende hör ju till dina poetiska gåvor. Och som vanligt lämnar du läsaren med ett universum av tolkningsmöjligheter – du lyfter själv undan gränserna öfr läsningen!
2017-11-28

  aol
Så djupsinnigt berörande skaldat.
2017-11-26

  Ronny Berk
Tänkvärt, läser och omläser, skymtar längtan mellan raderna !
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP