Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I cirklar

Jag lyfter på bokstäverna
för att se vad som finns
där under

Jag tar ett steg tillbaka
betraktar den jag kunde ha blivit
den handling som omständigheterna
tvingade fram

Jag väljer att erkänna mig skyldig
till det jag en gång trodde
var mitt enda val

Vad gör vi med varandra?
vi människor
vi vandrar i cirklar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2017-11-28 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP