Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det något färggrannare och varmare

än alla Afrikas flaggor tillsammans i ett enda stycke
I ett enda stort lapptäcke
Ihop pusslat bit för bit
Imponerande
Mäktigt
Beundransvärt, så
Heja Afrika med alla era mönstrade och färggranna
flaggor som berör en
Mycket vackert i mina ögon sett
Fantasifullt om inte annat
Och ni är ju några länder som ligger där...

Ken Cassel
28/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 300 gånger
Publicerad 2017-11-28 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel