Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var känslorna på insidan

som bröt sig ut på utsidan och gjorde honom så rabiat
när han gjorde det där helt tokiga
Helt knasiga
Gjorde honom så full med hat efter att ha blivit helt
indoktrinerad hela livet av sina föräldrar
Inpräntad med så mycket skit om religioner och om gud
och sånt
Så mycket falskhet
Så mycket som han nu har insett är helt fel då han har
levt i en lögn och blivit helt lurad ända sedan barnsben
Vilket har gjort ont
Så allt det här fick sitt utbrott idag då han inte så
speciellt glad gick attack emot sina egna föräldrar
som vart tvungna att dra…

Det var känslorna på insidan!

Ken Cassel
28/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 16:08



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
BRA skrivet det finns mycket mellan raderna "sorg bitterhet & besvikelser". Men vi är människor, ingen manual finns för att uppfostra barn rätt.
KRAM kram kram =)
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel