Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 månader senare och jag är kvar precis där

Lämnar utrymme i hopp om att vakuumet mellan oss
ska göra att du får svårt att andas.
Du sa att du ville ha luft och här står jag
och försöker bevisa att tomrum bara ger syrebrist.

Fast jag vet att jag har fel.

Ser att du är precis så fri
som du sa att du ville vara.
Och trots att jag fick för mig att du hade skadade vingar
så lyfter du för varje slag du slår.

Du vänder dig aldrig om och ser på mig.

Om man bara låter någon vara ifred
så kommer de tillbaka tids nog.
Tänker jag och tittar bakom mig på de
sex månader jag väntat på just det.

Står och stampar på samma ställe.

Tror att jag ska skapa ringar på vattnet
som når ända till dig.
Som får dig att förstå
att närhet är frihet och inte fångenskap.

Men jag skulle behöva hålla fast dig för att säga det.

Dessutom.
Vem är jag att prata frihet
när jag håller mig själv fängslad
sex månader tillbaka i tiden.






Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-28 22:40



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
wow
2020-03-07

  Fulbergarn
ja du, man lever på hoppet en stund, man kanske är tvungen eftersom alla verkar göra så även efter ett åt har gått, det kanske är inbyggt i generna
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack