Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln på andra sidan tråden


Jag kryper älskling
faller vid din fot
ser din blues och hör hur du ökar takten

Jag tappar rösten älskling
kan inte längre höra dina ord

Ylar i månljuset
kallar på min flock
om du vill ha en stjärna
så måste du se en falla ner

Om du vill dra, om du vill byta liv
om du vill bryta ner mig i bitar och fly

Vill du varandra vägen ensam
och undrar varför jag är vild
gå din väg, så går jag min.









Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 63 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-29 20:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Stark text som känns.. mycket bra...
2017-12-06

    ej medlem längre
Sorgset och vemodsfullt!
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu