Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analeps

Jag hade tappat
allt
Det enda som fanns kvar var en skuggbild av
vad jag känt och
vad jag gjort
Kanske kan man ana en strimma av hopp
på botten av det mörkaste mörkrets
brunn




Fri vers av Kristoffer_H
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-29 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer_H