Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag efter dag efter dag efter dag

Resan var inte spännande
tog inte lång tid
ledde inte till några nya upptäckter
var inte vacker

Den var som vanligt

Hemkomsten jublade inte heller
Ingen smakorgie en timme senare
Inga stora känslor utan bara myrorna som sprang längs livets stig
arbetarna med ständigt mål framför sina ögon

Kvällen var som vanligt

Katten smög som vanligt fram
Hon sa ge mig!
Hon fick som vanligt sin vilja igenom

Min vilja?
Vad menar du?
Jag förstår inte!
Det enda jag förstår
måste hitta ut ur svart December

MÅSTE HITTA EN ANNAN DAG I MYLLRET AV DE TIDIGARE

fast kanske är det bara början på ett nytt myller av dagar

Jag sluter mina trötta ögon och avslutar myllret.




Fri vers av Hopplös själ
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-29 23:25



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Helt bra skrivet - men:
Bort med punkterna.... Och strofen i VERSALER gör sig bäst med helt vanliga gemener !
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ