Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack för du bar mig fram på dina vingar.
Tack för att jag fick styrka från dina ord.
Tack för kärleken du gav.
Tack för trösten när mina tårar fallit.
Tack för allt <3

 




Fri vers av Angel of love
Läst 599 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-11-30 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var fin..
2019-12-25

  Lars Hedlin
Värme och ömhet
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Tacksamma ord...mycket fint...
2017-12-04

  Maria Sundelin VIP
Ett mycket värdefullt ord är tack
Kramar
2017-12-02

  E.Eriksson
Mycket värme och mycket känslor.
Denne du skall alltid finnas vid din sida om du behöver fälla en tår :)
2017-11-30

  Maj-Lis VIP
Varma vackra ord
2017-11-30

    ej medlem längre
underbar ängel!
2017-11-30

    ej medlem längre
Vördnadsvärt och insiktsfullt och om din ängel.
2017-11-30

    ej medlem längre
Du målar en underbar, kärleksfylld och berörande tacksamhet med dina vackra ord. En njutning för tårfyllda ögon..
2017-11-30

    ej medlem längre
Ödmjukt tacksamma ord - så vackert!
2017-11-30

  ULJO
Fint och tacksamt till någon
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love