Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

... Dagar
Då giftet blandas
Svårt att gå, svårt att andas

Nätter
Då livet och döden gjort som de vill
När du vill vakna men ligger still

Människor
Du vill krama om en sista gång
När smärtan sjunger en sorgsen sång

Stunder
Då du tror livet är över
Drogerna söver

Rädsla
Av att lämna livet då det blivit för mycket
Utan att få skriva sista stycket

Förlåt...




Övriga genrer av S~A •••
Läst 659 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-11-30 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suggestivt och bra!
2018-12-02

  morgonstjärna VIP
sorgset. det är många som i hjärtat vill be om förlåt men aldrig får modet.


2018-08-21

  Fulbergarn
" Utan att få skriva sista stycket "

ja du...
2017-12-04

  Hogstedt
Helt klart uppe och nosar på topp 5 saker jag läst här på Poeter.

Jag vill veta mer, vad händer sedan...

Ur vilket perspektiv är dikten skriven?

Är det en dikt ens eller ett rop på hjälp?
2017-12-01

  maja_emilia
Kanske det bästa jag har läst. Verkligen jättefin dikt!
2017-12-01

  Hopplös själ
En fråga som dyker upp i min sorgsna värld.
Vem är förlåtet riktat till?

Ibland måste man börja med att förlåta sig själv,blir min nästa tanke.

Dina ord väcker i alla fall mina tankar ;)
2017-12-01

  Bengt H VIP
Den här var "vaggande". Ord utan slut som ringer kvar. Som nerplockad från ett träd mitt i märkligheten. Drömsk och ändå en väg in i verkligheten.
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••