Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt öde ligger i dina händer!

 

Du har sådan makt över mig

Du sätter kniven långt djupt i mig och

skär

så mycket du behöver

Du kan låta mig ligga där

utan att jag vet vad som händer

utan att det ens gör ont

fast jag blöder,fast jag är uppskuren

men du gör det för att

rädda mig från det onda

 

Du duktiga kirurg

du gör så gott du kan

mitt öde ligger i dina händer

och jag kan inte annat

än att lita på dig

 

fast jag inte ens känner dig




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-05-31 19:07



Bookmark and Share


  * Ammi *
du är i trygga händer...lita på det! Kramar!
2006-06-01

  DanSan
*

Usch kan innte skriva någon kommentar Camillan . . .

förlåt mig, det här gör ont . . .

Din gode vän Dan . . .



*
2006-05-31

  prinscess VIP
jag hoppas att allt går bra för dig
de är duktiga kirurgerna fast
man kan känna en inneboende rädsla
tänker på dig
kramar i massor
tack för att du delar med dig
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan