Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängkåt


En stegring
över venusberget

lägger stötar
ger skalv

bitvis forceras
det hårda

erfaren laddning
trycket maximeras

öppningen breddas
når mittpunkten

känner av
innersta skiktet

ädel känsla
träffar djupet







Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2018-02-02 18:09



Bookmark and Share


  Gin83
Denna är absolut het..likt föregående kommentarer berättar.
Men den är också välskriven och med snygga liknelser.
Också väldigt vackert målande bortom dess uppenbara sensualism.
Mycket bra
2018-06-11

  ULJO
Heta tag här
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig hetta...bra beskrivet...
2018-02-04

    ej medlem längre
Här blev det hett värre, snyggt..
2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Wow, en fantastisk text i kärlekens namn!
2018-02-03

  gunnnar nylund VIP
Ja, här hettar den erotiska elden till
i euforiska ordalag.

Bra vetja!!


2018-02-02

  Nils-Robert
Åtrån som pulserar i kroppens centrum.
2018-02-02

    Sefarge VIP
Som ett potent poetiskt
Erotikpiller av klass. ..
:}



2018-02-02

  Quasimodo
Här ges en skön och härlig känsla för det vackra och fina i att älska och bli älskad!
2018-02-02

    ej medlem längre
Poetisk,erotisk och laddade rader
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP