Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad jag skulle göra

om någon gjorde illa min gamla mamma eller
någon av mina nära och kära
Pappa är redan spridd för vinden i minneslunden
Förmodligen skulle jag nog gå ut efter hämnd
öga för öga, tand för tand
Men mest skulle jag nog vara arg på mig själv som
inte hade lyckats beskydda dem
Försvara dem ifrån allt ondo
Men man kan ju inte vara på alla ställen samtidigt
Att vara tillsammans med dem alla ständigt
Men ingen, ingen gör illa någon av mina nära och kära
utan att det kommer bli konsekvenser
Där blodet är tjockare än vattnet
För jag kan tänka mig hur alla dessa föräldrar känner
som blev av med sina döttrar och söner under
norrmannen Breviks våldsamma massaker i Norge
De är väl nog så muntra idag kan jag tänka mig där
varenda pappa säkert bara drömmer om
eller längtar efter att få ett tillfälle att döda den djävulen
Den norska demonen Brevik då han inte längre har något
existensberättigande
Inte i mina ögon sett i alla fall
För som det är nu så lever han ju i en skyddad verkstad
Lucky him...

Jag vet inte vad jag skulle göra?!

Ken Cassel
2/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-02 13:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst är det så att de flesta står sin familj närmast...det är i alla fall så det borde vara...
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel