Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden viskar sitt löfte

En och samma himmel
över en uråldrig eld
vars lågor visar oss en väg

Vinden viskar sitt löfte
att mörkret ger vika
även denna gång

Innan dagen går och lägger sig
vill jag se ditt vackra leende
ännu en gång få drunkna
i dina tårars flöde

Jag kan skriva samma mening
om och om igen
och allting ska förändras
med dig vid min sida
kan jag aldrig vara förlorad




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-12-02 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP