Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yello och Yellowman

borde slå sina påsar ihop i en knop och göra
sköna toner tillsammans då de blandar ihop båda
sina stilar elektro och raggae till något nytt
som kommer att ge alla människor på skann
Ge dem alla huvudbry då de inte kommer att kunna
låta bli att gå och nunna till dessa nya
och underbara texter och sköna toner som så härligt
ljuder fram i etern…

Yello och Yellowman!

Ken Cassel
2/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-02 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel