Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt seriöst

Det är så många som vill vara jordens medelpunkt
att de aldrig låter någon annan få tala färdigt
eller till punkt
Vill synas till varje pris
Skaffar sig en sista mohikanen frisyr med stora
stålkängor och blir till punk
Allt för att sticka ut i ett visst stuk
Bara älskar när alla tittar på en sådär lite sjukt då
man tror att man är någon
Då man tror att man är jordens medelpunkt
Men då resten av massan bara tycker att man är
jobbig och luktar nerökt av skunk
För något fel på en måste det bara vara
Och det helt seriöst
Men lugn…

Ken Cassel
2/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-02 19:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack och lov att man inte är en offentlig person...:-))
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel