Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste börja bli lite mera spontan

och göra någonting nytt som jag inte har gjort förut
då jag har blivit allt för van med vissa saker
Tråkig som bara den har jag insett till slut
Så kom igen nu Ken och kom åter in i matchen
då det är direktsändning på högsta nivå
Bästa sändningstid
Så kamma till dig nu och ta för dig av allt det där
goda medan du sätter på dig din dumstrut
som alltid retar någon på Tv två
För nu ska du ju åter ut på nya äventyr där det är
spontaniteten din som styr vilken väg som du ska gå
Där det är spontaniteten din som får dig att lysa upp
som en fyr då du numera med din förnyelse
inga medel skyr
För aldrig mer vill du bli till en tråkmåns som alla vänner
bara flyr och avskyr i ur och skur
Så nu är det åter din tur att leva upp och visa alla andra
vart skåpet ska stå
Så sluta nu genast upp och var sur då det här kan bli
riktigt kul
Din spontanitet kommer inte gå helt obemärkt förbi
då du åter kommer att få många av dina vänner
att åter komma och hälsa på då du inte längre är
så tråkig så
Någon Yuppie…

Jag måste börja bli lite mera spontan!

Ken Cassel
2/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-02 21:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kom igen bara...men låt det inte gå till överdrift...du är bra som du är...
2017-12-04

  Ninananonia VIP
Härliga tankar a la Ken..
2017-12-03

    tramp
BRA ! Kör :-)
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel