Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fötter vill bort


Fel publik
orden når inte fram
Skrålande
öldrickande
egotrippade publik

Mina fötter vill bort
bort bort
dit där orden lyssnas på

Kärleken får mig att stanna kvar
om en enda ser din smärta
räcker det.. för att stanna

i en paus av anhämtning
ser jag en barns själ
och en ärlig blick

det räcker
för att stanna

Gud ske lov
för

tålamodet






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-03 16:48



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skaldat
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP