Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns dagar jag ser denna sida och dagar då jag blundar för dess natur.


Mörk bild

Ser du den sommar som aldrig mer kommer
Ser du den dröm som svartnar i mörker

Jag är din framtids lieman
Jag är din sommars baneman
Jag är din tankes våldtäktsman

Sky mig som döden
Sky mig som pesten
Glöm mig innan du ens visste jag fanns

Mitt namn är kriget,
men även sjukdom,våldtäkt och övergivenhet
finns ännu mera djupt i mitt mörker
men det jag döljer hellre än blottar

Jag har även ett annat
namn
som mellanåt skymtar

De kallar mig människa
men då jag gärna grymtar




Fri vers av Hopplös själ
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-12-03 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ