Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Slagen ut hans bröst
bulltade mot mitt öra,
slagen av kärlek

Det är endast dem slagen
som kan röra vid min själ,
det är bara dem slagen som
kan få mig att må bra

Slagen jag hör är dock
inte bara hans, dem är vår,
för idag gav jag honom mitt hjärta




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-03 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus