Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som älskat känner sorgens sinne

Sitter stilla på en strand
varje timmas andetag
sliter på min skepnads graal

Söker själslig sinnesro
När din hand mig stilla smeker
i den dröm där ömhet leker

Från den scen i gårdags ljus
där min lycka grävdes ner
nu jag saknar ömma orden

Är som blommor uti isen
vackra,kalla utan längtan

som den drömmen
innan vintern

Stilla viner vinden med sin kyla
aldrig mera värmer solen

Frosten från en evig vinter
sprider mönster på dess offer




Fri vers av Hopplös själ
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-04 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ