Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är högst sannolikt ingen stor kärleksdiktare men det hindrar mig ändå inte ;)


Endast en gång i mitt liv

I en kaskad av gröna gnistor
förlorade jag min riktning

Störtade in i ett regn av skärvor
som skar in i min djupaste källa

du var den enda som fick mig att se
hur morgonen kunde sprida sin värme
långt djupare än vad jag visste
långt djupare än vad jag trodde
fanns inom mig

Visste du kanske
att du kunde hitta djupare in i min sargade själ
än vad jag visste existerade

Väl där inne brännmärkte du
ditt bomärke i ett väl bevakat rum

Jag skrek inte av smärta
utan av oförberedd njutning

njutning inte enbart av lusta
som bara tidigare smygit förbi

njutning ihopsmält med ömhet,närhet
en helt annan värld
där jag var en del av dig

en brand där våra båda bränder
tillsammans
vrålade ut sin efterlängtade frihet

Ingen morgondag
Ingen forntid

Bara ren nutid
smidd i åtrå,lust
förstärkt
med ömhets mjuka kärna
Inget kunde där och då
dess enorma styrka sära

En gigantisk galax
första intensiva ljusspel
I våran inre värld

Jag brann
Du brann
Våran brand förtärde
allt runtomkring inför våra inre ögon
som blinda bara kände varann




Fri vers av Hopplös själ
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-04 14:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst kan du skriva kärlek!
2017-12-04

  Hopplös själ
Får tro dig om du säger så! :)

Känner mig själv mer trygg i sorgsna sammanhang....
2017-12-04

  Öknens Ros VIP
Detta var väl en fin kärleksdikt!
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ