Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATASTROF

En katastrof är en hjälte
som vet vad som behöver göras.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 450 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-19 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Får en att tänka till iallafall!
2018-01-09

  Anya VIP
Denna får jag suga på. Intressant vinkling.
2017-12-22

  Nils-Robert
En inversion i det möjliga
2017-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Katastrof en fackla
mot den ska vi aldrig
vackla, utan i ett emot
den alltid tackla!
2017-12-20

  Blomma-Stjärna VIP

modig eller hårt arrogant

en tänkvärd
speciell
definition


2017-12-20

  i af apa
Då huseras jag av
mängder av hjältar,
ja varför inte !?!
2017-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-12-20

  ULJO
Så bra uttryck
2017-12-20

    ej medlem längre
Modigt +
2017-12-19

    ej medlem längre
En sann paradox. Man kan välja att se kanelbullarna som bakats, i stället för dem som bränts vid. Gillar.
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper