Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musen till din dator

Efter att den svenska uppfinningen musen till din dator
kommit fram har det numera kommit in fall
till sjukhusen med folk som har fått en mus arm
Och det efter att de har suttit vid sin dator allt för länge
En förslitningsskada mycket lik en tennis arm
Något att tänka på
Så var rädda om er…

Asg

Ken Cassel
4/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-12-04 16:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Okej, jag ska...:-))
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel