Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte egentligen

I ingressen på en av mina gamla texter från typ 2013 står det "jag är en glad person egentligen ju".

Jag var liten då.

Det tar ett tag att lära sig hur "jag" och "egentligen" fungerar.

Jag är fortfarande liten.
Kommer alltid vara liten.
Om man tänker sig hur stort och gammalt saker Kan vara . . .


Jag är inte en glad person egentligen.
Jag är inte en inte glad person egentligen.
Jag är inte egentligen alls.
Inte ens liten.




Övriga genrer av pyre
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-05 21:58



Bookmark and Share


    tehdog
så är det säkert
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre