Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt faller

Vita duvor föll från himlen
Deras tid var ute

Vi gick in i kackerlackornas år
De som överlever allt

De rör sig helst dolda
under vår värld

Frågan är
vet du vem som kilar mellan mörka världar?
Vem som faller med fjädrar som fyller skyn?

Är det du eller jag?
Eller kanske din vän från tiden
när eken ännu var ung!

Eller är det kanske vi alla?




Fri vers av Hopplös själ
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 03:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant och spännande text som sätter fart på tankeverksamheten!
2017-12-06

  Fulbergarn
Tja du!
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ