Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuttar och öl

är vad grabbarna behöver emellanåt för att
kunna hålla sig på rätt köl
Hålla sig på mattan
Orka gå och knega hela veckan
Känna sig behövda
För att de inte ska strula till det för sig själva
i det endaste kör då det är allmänt känt att det är
flickornas förtjänst att killarna inte dricker
så mycket hembränt innan de kommer hem
då hon vill att han ska kunna prestera i deras
gemensamma säng under helgen
Då den lediga helgen består av tuttar och öl i refrängen
som det sig bör
Men glöm inte ta fram handduken då det kan bli kladdigt
Då det lätt kan bli till en liten pöl…

Tuttar och öl!

Ken Cassel
6/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-06 17:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
XD golden
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel