Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte välja sina egna föräldrar

som har fött en
Gött en
Gett en ett liv här på planeten Jorden
Det är bara att hoppas de har varit älskvärda
och stött en i början på vägen
Räckt än en hjälpande hand när man väl har behövt en
Varit så mycket mer än en bästa vän då blodet är så
mycket tjockare än vattnet
Ja, då oavsett vad som än händer kan man alltid
lita på familjen som man följer med
långt fram in i tiden
För om man inte har fått något av det här av sina
föräldrar kan jag bara beklaga och förstå om du är ledsen
Att du kan känna dig orättvist behandlad och besviken
på människosläktet
Men kom igen nu min vän
Upp med humöret så ska du se att allting ordnar sig
så småningom…

Man kan inte välja sina egna föräldrar!

Ken Cassel
6/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 18:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får bara hoppas på att det blir bra...:-)
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel