Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, detta flöde är inte riktat till en speciell kvinna i mitt liv utan utgör snarare ett sammanfattande koncept för den jag Vet att jag saknar var gång jag somnar och vaknar ...


Även om du fattas mig ...

... ger det dig
knappast rätten
du alltför ofta tar dig
för att missbruka mig

Du vet vad
mina händer
kan göra med dig

liksom jag vet
hur blott min röst
i sig
tänder upp
och sätter fart
på lubrikationen
som gör dig
så oemotståndlig
för mig

Mina läppar
min tunga
mina fingrar
och hela min
kropp och själ

önskar blott bara
åter få
känna
dofta
smaka
vartenda liten 
millimeter av dig

när du älskar 
så som bara du 
min underbara
söta, vackra,
läckra, rara
kan få mig
att älska
tillsammans med dig

Så snälla du,
jag vill inte prata 
mer med dig

- Ta och kom till mig
förför mig
älska med mig
och låt mig få
avnjuta hela dig

på riktigt igen ...

 

 

 

 

________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 876 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-06 21:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oj vilken intensiv längtan du beskriver
2017-12-07

  Ninananonia VIP
Sensuellt vackert ... tycker jag..
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP