Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon visste

Hon visste vilka knappar hon skulle trycka på
för att få honom dit hon ville
Han var chanslös då han nu råkar vara en kille
med en pille och utan ett förhållande
En kille med dille på tjejer
Så när hon tog tag i hans ena hand och släpade iväg
med honom till sovrummet följde han snällt med
med vilje
Sedan hade han ingenting att säga till om på mer
än en timme
Stackars Valle
Där fick han vara med om någonting som han sent
kommer att glömma
Något vackert och fint som han numera sparar
i sitt minne
Han blev kär…

Hon visste!

Ken Cassel
7/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 04:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att veta vad och hur man ska göra...
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel