Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig

Satt i natten

Runt mig dalade snöflingorna
lika vita som dina skratt

Så oskyldiga

Klingande ut i den kristallklara rymden
där glittret och glansen övervann stjärnornas självklara styrka

Jag rörde vid flingornas sköra mönster
de smälte lika fort
som mitt innersta lystes upp
av ditt leendes prismor
i dess klaraste stjärnfall

Jag föll tillsammans med det skrattet ner i det mörkblåa havets kallaste djup

Min dag i stjärnlystret var över

Snöflingors lyster är din hågkomst
Men mitt förfall

Min längtan varar för evigt




Fri vers av Hopplös själ
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-07 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ