Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel

På andra sidan ett fönster
sitter en man på ett kontor
jag undrar vad han gör där
fyller han en funktion
eller drömmer han sig bort
till någonting annat
är han en flyttfågel
som vill pröva sina vingar
mot en lättare himmel

Titta på mig!
jag vet inte hur man lever
ett vanligt liv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-12-08 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP