Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killsnack grabbar emellan om tjejer

Om tjejen sin
Vad fan är det min brud inte fattar
Jag älskar hennes bröst till pattar
För inte fan bryr jag mig om att hennes ena bröst
är lite större än det andra
Så jag vill ha henne precis som hon är
Men själv så verkar det som hon själv tycker
att det är ett besvär
Så jag vet inte vad jag ska göra eller säga till henne
för att kunna stötta henne
För jag älskar ju att ratta hennes så underbara pattar
Så polarn
Har du något förslag på vad jag ska säga till henne
utan att det ska uppfattas fel
Att jag älskar henne som hon är?!

Nej, tyvärr…

Killsnack grabbar emellan om tjejer!

Ken Cassel
8/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-12-08 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel