Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsförrådet av en av mina nyare jullimerickar. God Jul önskar jag er alla!


Modern julstämning

Av Benjamin Syrsa i vår ruta

vill vi numera verkligen njuta

och på Karl-Bertil så god

en modern Robin Hood

och kontrast till allt ont, vill vi ej pruta!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 547 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-09 10:40



Bookmark and Share


  aol
Gillas en limerick som i mina ögon sticker ut,
2018-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Jultradition sedan många år tillbaka
ser dem varje år, vill ej försaka!
2017-12-10

    tramp
En limerick i tiden , den vill jag ta med mig. Tack !
2017-12-10

  walborg
Fint så!
2017-12-10

  mare VIP
Bra ;)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick