Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tidig morgon och solen är på väg upp

då man i fjärran kan höra en galen tupp gala
Dags att vakna upp ifrån sin djupa sömn och dvala
För det är idag som allt ska hända
Allt ska ske
Dags att kvala då man står som nummer tre
på billbordens tavla
Bara trycka på gasen så att man får upp farten
och ratta på ratten gata upp och gata ner
Om man sen får den bästa tiden inför morgondagens
race står man bara där och håller på och små ler
För det är när bilen går så himla bra som man bara
vill rejsa mer och mer
Under huven har man så mycket power att under sker
En massa hästar som löper amok och ger en ett
tunnelseende av bara farten

Det är tidig morgon och solen är på väg upp
Dags att gnugga sina ögon och säga till sin älskade bil
Kraken att nu är jag vaken
Kom så tar vi oss en liten tur och flyger över taken…

Ken Cassel
10/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 15:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra när man har en positiv upplevelse av morgonen...själv brukar jag vakna av tuppen, fast jag tror inte att han är galen, bara ibland...:-))
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel