Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ute och springer tillsammans med djävulen

för att kunna hålla honom i schack då han just nu
har förklätt sig med en svart rock
och en hög hatt
Så just nu kan man kan se att han är full i fan
och full med spratt
Så jag kan inte släppa ögonen från honom en
endaste stund då han är riktigt smart och lömsk
För tittar jag bort en endaste sekund lär han göra
något sattyg och ingen kommer att få någon blund
då det lär börja brinna runtom i varje kvarter
Så varje gång som jag är ute och springer med djävulen
känns det som om jag vore hans barnvakt
så att inget ödesdigert sker
då det finns en risk att det kommer att kännas som om
det vore mitt fel…

Är ute och springer tillsammans med djävulen!

Ken Cassel
10/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-12-10 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel