Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildning och kultur hindrar inte somliga att bete sig som djur


Dagsvers om Akademin

Skandalerna skakar de fina rummen.
"Kulturprofilen", det är en riktigt skum en!

Runt om i riket hörs ilskna skrin:
"Nåt är ju ruttet i Akademin!"

Moralens fana den hänger slak,
kulturmänskor syndar "med snille och smak".




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-10 21:18



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Denna vers har i alla fall snille och humor! :-)
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP