Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunnshålet

I mitten av ängen finns en brunn

långt där nere flyter min själ

du är en av få solstrålar
som hittat dit

en av få
som inte är ett avlägset ljus

du skär genom ytan
tänder upp
varje partikel

du är en av få regndroppar
som ekar i djupet

det avskräckande mörka
det fascinerande svarta
djupet

en av få droppar
som fyller mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-10 23:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
livgivande strålar
droppar

det finns en ömhet i din stämma
2017-12-19

  HelenaW
Underbart! Den solstrålen skall du vårda ömt. Applåd!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP