Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en natt mellan söndag och måndag


kommit hem

skottat snö i 4 timmar
hämtat agn i kylrummet
vi går om några timmar
när det ljusnar
visst fan
värker det i kroppen
är för gammal
för det här
men alternativet
är fattigstugan
även om sossarna
gett den ett annat namn
och inte sitter
göran persson där




Fri vers av tom boreland
Läst 515 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-11 01:39

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Så levande du skriver om händelser omkring dig.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland