Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig <3

Jag vill andas in dina andetag, ha din luft i mina lungor.
Kyss mig.
Ta mig i din famn, håll om mig.
Kyss mig.
Lätta mina kläder från min kropp, låt de falla.
Kyss mig.
Träng in i mig, låt våran extas förena oss.
Kyss mig, med passionen vi båda känner för varann.
Sluta aldrig älska mig.




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 787 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2017-12-11 02:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding...helt enkelt
2019-10-27

  Whero
Härligt mycket passion i den.
2018-05-18

  Maj-Lis VIP
Starka känslor
2018-01-14

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och nära...
2018-01-09

    Eglain
Så vackert och så kapaow. Hårt för det går rätt in i mig och mjukt för det är så otroligt vackert.

2017-12-29

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att motstå en sådan önskan...
2017-12-13

    ej medlem längre
extatisk känsla nära..vackert.
2017-12-11

    ej medlem längre
Rakt på sak om tättintill
Något som de flesta vill :)
2017-12-11

  ULJO
Underbart
2017-12-11

    ej medlem längre
Du skriver med passionens penna och åtråns bläck. Så sensuellt och pirrande vackert..
2017-12-11

  E.Eriksson
Denna stora passionen... Denna åtrå kan nästan suga mig in i denna texten, den säger mycket.
Den säger något, något som jag känner igen. Något bekant.

Så oerhört bra skrivet!

2017-12-11

    ej medlem längre
OJ, vilken dikt! Mållös!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love