Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort eftertanke ... - Tidigare publicerad här i juli 2012


Efter en lång dags färd ...

... mot skymning
En dag fylld av
extremt behov 
av partiell utrymning ...

själen behöver
få andas ut
och komma till ro
när allting 
äntligen är över
vid dagens slut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-11 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP